JUHLAPALVELU MAMPSELLI & MAMPSELLIN LOUNAS   040-728 4064 

Uutta Mampsellista: Kyröskoski-talon (Kirkkokatu 3) juhlatilojen varaus nyt meidän kauttamme! Katso lisää tästä linkistä.

Mampsellin lounas

Ma-pe klo 10.30 - 13.30

Tervetuloa lounaalle - maistuvaa kotiruokaa joka päivä!

Juhlapalvelu Mampsellin keittiö valmistaa ja tarjoaa maistuvan kotiruokalounaan joka arkipäivä. Lounasravintolamme sijaitsee Hämeenkyrössä, Tippavaaran teollisuusalueella Kyrelin tehtaan päädyssä osoitteessa Jaakontie 2, sisäänkäynti A-portaasta (pääovi). Lounasta tarjoilemme arkipäivisin klo 10.30-13.30. Lounaalle ovat tervetulleita kaikki hyvän kotiruuan ystävät.


Haluamme tarjota aitoa kotiruokaa suosien kotimaisia raaka-aineita. Valmistamme ruoat joka päivä itse alusta alkaen lämmöllä ja ammattitaidolla. Päivittäin ovat tarjolla sekä tuhti kotiruokalounas että ruokaisa keittolounas. Voit syödä myös kevyemmin ja koota lounasannoksesi monipuolisesta salaattipöydästä.

 

Meillä voit maksaa käteisen lisäksi kaikilla kotimaisilla pankki- ja luottokorteilla sekä Mobile Pay -siirrolla. Kanta-asiakaskortillamme joka 10. normaalihintainen lounas on ilmainen. Kanta-asiakkaille voimme tarjota myös sopimushinnoittelua, pyydä tarjous myynti@mampselli.fi

Lisäämme seuraavan viikon lounaslistan sunnuntaisin Facebook -sivuillemme. Halutessasi voit saada lounaslistan myös suoraan sähköpostiisi ilmoittamalla siitä meille myynti@mampselli.fi

Lounasravintola Mampselli
Jaakontie 2

39200 Hämeenkyrö

Lounas ma-pe klo 10.30-13.30

Kaikki lounaat sisältävät:

  • Lisäkesalaatin ja leivän
  • Ruokajuoman (kotikalja, vesi, maito tai piimä)
  • Kahvin tai teen
  • Jälkiruoan tai leivonnaisen

Hinnat

Lounasateria 8,90 €

Keittolounas 7,20 €

Salaattilounas 5,50 €

Keitto+lounasateria 9,90 €

Lounasravintolamme Oiva-raporttiin voit tutustua sivun alaosan linkistä.

Created by