Juhlatilat 

Monesti perhejuhlat pidetään kotona ja järjestämme mielihyvin tarjoilut asiakkaan omissa tiloissa. Jos koti ei kuitenkaan tunnu sopivalta tai riittävän isolta tilalta, autamme asiakkaitamme mielellämme myös sopivan juhlatilan etsinnässä. Olemme järjestäneet juhlia ja tilaisuuksia monissa eri paikoissa, joten osaamme antaa vinkkejä Hämeenkyrön alueen juhlapaikoista. 


Hämeenkyrössä teemme yhteistyötä Kirmon tilan kanssa. Alkujaan 1800-luvulta olevassa aidossa Pakarissa ja sitä ympäröivässä maalaismiljöössä on helposti tavoitettavissa vanhanajan lämmin juhlatunnelma. Pakariin pirttipöytien ääreen mahtuu n. 25 henkilöä. Kirmon tilan Pakari sopiikin erityisesti pienten juhlien tai koulutusten järjestämiseen. 

Tampereella teemme yhteistyötä Pikkupalatsin kanssa eli olemme yksi viidestä yhteistyökumppanista, jotka saavat järjestää tarjoilut Pikkupalatsin tiloissa. Pikkupalatsilla on erilasia juhlatiloja sekä sauna- ja allasosasto, joista voit valita mieleisen. Pienempiin tiloihin mahtuu 14 henkilö ja juhlakerrokseen n. 100 henkilöä. Voit tutustua Pikkupalatsin tiloihin tarkemmin heidän omilla kotisivuillaan. 

Astiavuokraus
Vuokraamme asiakkaillemme myös astioita ja pöytäliinoja joko osana juhlien järjestelyä tai erikseen. Meiltä löytyy ruoka- ja kahviastiastot jopa usealle kymmenelle hengelle. Jos haluat järjestää juhlat muuten itse, mutta tarvitset lisää astioita, kysy meiltä tarjousta.

Juhlapalvelu Mampselli Ky

Minna Plihtari
Ravintolakokki, kondiittori


Puh. 040 728 4064

Sähköposti 

minna@mampselli.fi

 

Lounasravintola
Jaakontie 2
39200 Hämeenkyrö

 

OTA YHTEYTTÄ! 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ IKIMUISTOISET JUHLAT.


Terveisin

Minna Plihtari

Created by