JUHLAPALVELU MAMPSELLI & MAMPSELLIN LOUNAS   040-728 4064 

Uutta Mampsellista: Kyröskoski-talon (Kirkkokatu 3) juhlatilojen varaus nyt meidän kauttamme! Katso lisää tästä linkistä.

Juhlatilat 

Monesti perhejuhlat pidetään kotona ja järjestämme tarjoilut asiakkaan omissa tiloissa. Jos koti ei kuitenkaan tunnu sopivalta tai riittävän isolta tilalta, autamme asiakkaitamme mielellämme myös sopivan juhlatilan etsinnässä. Olemme järjestäneet juhlia ja tilaisuuksia monissa eri paikoissa, joten osaamme antaa vinkkejä Hämeenkyrön ja sen lähialueen juhlapaikoista. 


Hämeenkyrössä teemme yhteistyötä muun ohessa Kirmon tilan kanssa. Alkujaan 1800-luvulta olevassa aidossa Pakarissa ja sitä ympäröivässä maalaismiljöössä on helposti tavoitettavissa vanhanajan lämmin juhlatunnelma. Pakariin pirttipöytien ääreen mahtuu n. 25 henkilöä. Kirmon tilan Pakari sopiikin erityisesti pienten juhlien tai koulutusten järjestämiseen.

 

Kyröskoskella tarjoamme juhlatilaksi Kyröskoski-taloa (entinen Kyröskosken srk-talo) osoitteessa Kirkkokatu 3. Kiinteistö soveltuu erityisen hyvin eri kokoisten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi aina 140 hengen kattaukseen saakka. Talosta on varattavissa myös pienempiä huonetiloja esimerkiksi kokousten tai koulutustilaisuuksien järjestämiseksi.

 

Tampereen Kalevan kaupunginosassa on kauttamme varattavissa juhlatila enintään 60 henkilön tilaisuuksiin. Kysy lisätietoja sähköpostilla myynti(at)mampselli.fi.

Astioiden ja pöytäliinojen vuokraus
Vuokraamme asiakkaillemme astioita ja pöytäliinoja joko osana tilaisuuden järjestelyä tai sopimuksesta muuhun käyttötarpeeseen. Astiastomme käytöstä ei veloiteta erikseen silloin kun Mampselli vastaa tilaisuuden tarjoilusta. Myös tarjoilupöydän pöytäliina kuuluu tällöin kokonaishintaan, kuitenkin lisäpöytäliinoista veloitetaan hinnaston mukainen korvaus. Pöytäliinojen vuokraan sisältyvät niiden käytön jälkeinen pesu ja silitys laitospesulassa.

Created by