0407284064

Herkullisia ruokia ja leivoinnaisia allergikoille

Pitopalvelumme erityisosaamista on erityisruokavalioiden huomioiminen kaikessa ruuan ja leivonnaisten valmistuksessa. Juhlapalvelu Mampsellilla on vuosien kokemus munattomasta, maidottomasta ja gluteenittomastam leivonnasta sekä erityisruokien valmistamisesta. Meille on kunnia-asia, että myös erityisruoka on maistuvaa ja näyttää hyvältä.

Lähes jokaisessa isommassa juhlatilaisuudessa on vieraita, joilla on allergia tai jotka muuten noudattavat erityisruokavaliota. Mielestämme myös heillä on oikeus nauttia hyvästä ruuasta ja maukkaista leivonnaisista. Siksi autammekin asiakkaitamme jo tilaisuuden tarjoiluja suunniteltaessa ottamaan huomioon erityisruokavaliot. Monista ruuista on helppo valmistaa versio ilman allergeeneja. Leivonnaisissakin löytyy maukkaita vaihtoehtoja, joissa ei käytetä munaa, maitoa tai jauhoja tai ne voi helposti korvata jollain toisella raaka-aineella.

Yleisimpien allergioiden ja laktoosi-intoleranssin huomioimisen lisäksi osaamme ottaa huomioon myös muna-allergian, maitoallergian ja keliakian. Teemme tarvittaessa ruuat ja kakut ilman munaa, maitoa tai gluteenia, jotta myös erityisruokavaliota noudattavat henkilöt voivat nauttia juhlatarjoiluista. Myös erilaisten kasvisruokavalioon sopivien ruokien ja leivonnaisten teko onnistuu.

Erityisruokia valmistaessa huolehdimme tarkasti raaka-aineiden huolellisesta käsittelystä, jotta niitä ei sekoitu vahingossakaan väärään ruokaan. Tiedämme, että vähäinenkin määrä allergisoivaa raaka-ainetta ruuassa voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion.

Ilmoitathan jo tilausta tehdessäsi mahdollisista allergioista, jotta osaamme ottaa ne huomioon. Erityisruuista teemme yhtä maistuvia ja hyvännäköisiä kuin muustakin ruuastamme.

Juhlapalvelu Mampselli Ky

Minna Plihtari
Ravintolakokki, kondiittori


Puh. 040 728 4064

Sähköposti 

minna.plihtari1@gmail.com


Lounasravintola
Jaakontie 2
39200 Hämeenkyrö


OTA YHTEYTTÄ! 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ IKIMUISTOISET JUHLAT.


Terveisin

Minna Plihtari

Created by