Juhlatilat 

Mampsellin lounasravintolassa voidaan järjestää lounasajan ulkopuolella yksityistilaisuuksia enintään 30 henkilön ryhmille. Suosittelemme myös seuraavia juhlatiloja, joita voi varata kauttamme:

  •  Kyröskoski-talo (entinen Kyröskosken srk-talo) soveltuu erityisen hyvin eri kokoisten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi aina 140 hengen kattaukseen saakka. Talosta on varattavissa myös pienempiä huonetiloja esimerkiksi kokousten tai koulutustilaisuuksien järjestämiseksi.
  • Koskilinna on Kyröskosken perinteinen juhlapaikka, jossa on tilaa yksittäisestä kokoushuoneesta suureen juhlasaliin. Koskilinnasta voi myös vuokrata eri kokoisia tiloja yritys- ja harrastuskäyttöön.

Meillä on laaja tuntemus Hämeenkyrön ja sen lähikuntien vuokrattavissa olevista juhlatiloista. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä tilaisuuteesi sopiva paikka.

 

Astioiden ja pöytäliinojen vuokraus juhlatilaisuuksiin
Vuokraamme astiastoja ja pöytäliinoja harkintamme mukaan myös asiakkaidemme itsenäisesti järjestämiin tilaisuuksiin. Astiastomme käytöstä ei veloiteta erikseen silloin kun Mampselli vastaa tilaisuuden tarjoilusta, myös tarjoilupöydän pöytäliina vaihtoliinoineen kuuluu tällöin kokonaishintaan. Vieraspöytien pöytäliinoista veloitetaan hinnaston mukainen korvaus. Pöytäliinojemme vuokraan sisältyvät niiden käytön jälkeinen pesu ja silitys laitospesulassa. Kysy lisää astioiden ja pöytäliinojen vuokrauksesta myynti(at)mampselli.fi.