Tilaustuotteet itse noutaen tai perille toimitettuna myös viikonloppuisin!

JUHLAPALVELU MAMPSELLI & MAMPSELLIN LOUNAS   040-728 4064 

Juhlatilat 

Monesti perhejuhlat pidetään kotona ja järjestämme tarjoilut asiakkaan omissa tiloissa. Jos koti ei kuitenkaan tunnu sopivalta tai riittävän isolta tilalta, autamme asiakkaitamme mielellämme myös sopivan juhlatilan etsinnässä. Olemme järjestäneet juhlia ja tilaisuuksia monissa eri paikoissa, joten osaamme antaa vinkkejä Hämeenkyrön ja sen lähialueen juhlapaikoista. 

  • Hämeenkyrössä teemme yhteistyötä muun ohessa Kirmon tilan kanssa. Alkujaan 1800-luvulta olevassa aidossa Pakarissa ja sitä ympäröivässä maalaismiljöössä on helposti tavoitettavissa vanhanajan lämmin juhlatunnelma. Pakariin pirttipöytien ääreen mahtuu n. 25 henkilöä. Kirmon tilan Pakari sopiikin erityisesti pienten juhlien tai koulutusten järjestämiseen.
  • Kyröskoskella tarjoamme juhlatilaksi Kyröskoski-taloa (entinen Kyröskosken srk-talo) osoitteessa Kirkkokatu 3. Kiinteistö soveltuu erityisen hyvin eri kokoisten juhlien ja tilaisuuksien pitopaikaksi aina 140 hengen kattaukseen saakka. Talosta on varattavissa myös pienempiä huonetiloja esimerkiksi kokousten tai koulutustilaisuuksien järjestämiseksi.
  • Tampereella Kalevan kaupunginosassa on kauttamme varattavissa juhlatila enintään 60 henkilön tilaisuuksiin. Kysy lisätietoja sähköpostilla myynti(at)mampselli.fi.

Astioiden ja pöytäliinojen vuokraus juhlatilaisuuksiin
Vuokraamme astiastoja ja pöytäliinoja harkintamme mukaan myös asiakkaidemme itsenäisesti järjestämiin tilaisuuksiin. Astiastomme käytöstä ei veloiteta erikseen silloin kun Mampselli vastaa tilaisuuden tarjoilusta, myös tarjoilupöydän pöytäliina vaihtoliinoineen kuuluu tällöin kokonaishintaan. Vieraspöytien pöytäliinoista veloitetaan hinnaston mukainen korvaus. Pöytäliinojemme vuokraan sisältyvät niiden käytön jälkeinen pesu ja silitys laitospesulassa. Kysy lisää astioiden ja pöytäliinojen vuokrauksesta myynti(at)mampselli.fi.

 

Olemme mukana tapahtumissa
Juhlapalvelu Mampselli osallistuu vuosittain moniin erilaisiin myyntitapahtumiin. Tarjoamme asiakkaillemme suosituimpia myyntituotteitamme, joita ovat muun ohessa:

  • Saaristolaisleipä
  • Salaatinkastike ja valkosipulimajoneesi
  • Suolaiset ja makeat leivonnaiset
  • Piirakat ja täytekakut
  • Paikalla paistetut muurinpohjaletut
  • Lämminruokatarjoilu asiakkaille annosteltuna

Lisäksi joulusesonkina myyntiä täydennetään perinteisillä jouluruuilla ja muilla kausiherkuilla.
Tiedotamme tulevista tapahtumista Facebookissa. Tervetuloa ostoksille! Tuotteita on myynnissä myös Mampsellin lounasravintolassa.